Business Club DOSR

Over DOSR

DOSR is volgens de statistieken de meest succesvolle voetbalclub in de gemeente Kaag en Braassem. De club heeft zijn dorpse charme behouden, maar is ambitieus en heeft zijn jeugdteams in de hogere klassen spelen. Op het Sportpad blijft de gezelligheid echter voorop staan. We zijn een echte vereniging en bestaan bij de gratie van welwillende vrijwilligers uit de buurt.

Wat wil DOSR bereiken
We willen de jeugd optimaal laten sporten, dat is de hoofddoelstelling van onze club, verwoord in ons technisch plan. Dit plan draagt eraan bij dat:

• De jeugd zo goed mogelijk presteert en hun spelniveau verbetert;
  • ​De coaches hun taken volbrengen;
  • Er een prettig voetbalklimaat heerst;
  • Leeftijdsspecifieke kenmerken onderkend zijn;
  • Er een attractieve speelstijl is;
  • Er een gedegen opleiding is evenals een vaste doorstroming naar de selectie.

Ambitieus, als het maar leuk blijft…
Een vereniging bestaat uit mensen met dezelfde liefhebberij. Bij DOSR draait alles om de voetbalsport. Vol sportiviteit beoefenen we deze hobby. Iedereen draagt zijn eigen steentje bij. Met elkaar zorgen we voor een gezellige en sportieve, open sfeer.

Contact
Ook u en uw kinderen zijn van harte welkom bij DOSR: als speler, supporter of vrijwilliger. Neem vrijblijvend contact met ons op via een van de onderstaande links:

Lidmaatschap www.dosr.nl/clubinfo/lid-worden
E-mail secretaris@dosr.nl
Website www.dosr.nl
FB www.facebook.com Voetbalvereniging-DOSR
Twitter twitter.com/sv_DOSR

Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
Postcode
Internetsite
Akkoord met reglement ja ik ga akkoord met het reglement. Klik hier uitleg.